Social

#ecaterina andronescu #violenta scoli #ministrul educatiei #comportament elevi

Ecaterina Andronescu, despre violenta in scoli: Copiilor le lipsesc cei sapte ani de acasa

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, neaga cifrele anuntate de recent de Ministerul Administratiei si Internelor potrivit carora doar 21,4 % dintre unitatile de invatamant preuniversitar beneficiaza de paza.

"Cifrele acestea pe care dumneavoastra le vehiculati nu sunt corecte si spun acest lucru in conditiile in care paza din scoli este in responsabilitatea primariilor. Cifrele acelea nu sunt corecte, in cel mai rau caz putem avea 20% din scoli fara paza", a declarat Andronescu.

Ecaterina Andronescu mai spune ca educatia proasta de acasa este principala cauza a comportamentului violent al elevilor.

"Copiilor le lipsesc cei sapte ani de acasa. Sunt situatii de copii care nu sunt deficitari la educatie, ci cu probleme de sanatate. Comisiile de sanatate ar trebui sa ii duca pe acesti copii in institutii speciale", este de parere ministrul Educatiei.

Afirmatiile vin in contextul in care la inceputul anului scolar un liceean din localitatea Olteni, judetul Teleorman, si-a injunghiat un coleg, in prezenta altor elevi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea