Social

Ebbe Sand si-a anuntat retragerea

Atacantul Ebbe Sand a anuntat, luni, ca a decis sa se retraga din nationala Danemarcei, dupa eliminarea selectionatei antrenate de Morten euro -2004.

Sand, care evolueaza la formatia germana Schalke 04 si va implini 32 de ani pe 19 iulie, nu a jucat in meciul cu Cehia, din cauza unei accidentari la coapsa dreapta.
Atacantul spune ca a luat decizia de a se retrage in urma cu mai mult timp si ca l-a anuntat pe selectionerul Morten Olsen imediat dupa partida cu Cehia.

"Am ales sa plec de la echipa nationala deoarece simt ca nu pot evolua la capacitate maxima pe ambele planuri (n.r. - la echipa nationala si la echipa de club). Este prea solicitant din punct de vedere fizic si nu as fi realist daca as continua astfel", a precizat Sand, al carui contract cu Schalke 04 va expira in vara anului 2005.

Selectionerul Morten Olsen a declarat ca intelege motivele retragerii lui Ebbe Sand si considera ca acesta a avut "un final frumos al carierei internationale, la Euro-2004".

Ebbe Sand a debutat in selectionata Danemarcei pe 22 aprilie 1998, intr-o partida pierduta, cu scorul de 0-2, in fata Norvegiei. El a evoluat in prima reprezentativa daneza in 66 de partide, inscriind 22 de goluri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea