Social

#cotroceni #basescu #schimbare #duvaz

Duvaz: Este imposibil ca Basescu sa se schimbe daca revine la Cotroceni

Deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvaz a declarat, joi, cu privire la ideea de coabitare cu Traian Basescu, inaintata de premierul Victor Ponta, ca este imposibil ca Basescu sa se schimbe, in conditiile in care pana in prezent a dovedit "suficient de mult" ca nu poate trai in coabitare.

"Victor Ponta a spus un lucru foarte clar: ca el ar vedea o coabitare posibila cu orice presedinte, cu conditia ca acesta sa poata trai in coabitare, dar ca opinia dumnealui este ca Traian Basescu a dovedit suficient de mult ca nu poate sa traiasca in coabitare, sigur, pornind de la premisa de principiu, sau de nevinovatie - care nu poate fi aplicata in cazul nostru - ca Traian Basescu s-ar schimba a doua zi cand ar ajunge la Cotroceni. Este nu numai neprobabil, dar este chiar imposibil", a declarat Duvaz.

Victor Ponta afirmase anterior ca poate coabita cu orice presedinte cu conditia ca el sa-si respecte atributiile constitutionale. "Din pacate Traian Basescu nu si le-a respectat si se pare ca nici nu vrea sa si le respecte", a mai spus Ponta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea