Social

#dusan uhrin #steaua

Dusan Uhrin, din vara la Steaua

Zilele lui Marius Lacatus pe banca Stelei sunt numarate, desi acesta nici macar nu si-a inceput cel de-al doilea mandat in Ghencea. Dusan Uhrin a fost anuntat ca din vara va deveni antrenorul Stelei, daca Lacatus nu califica echipa in Liga Campionilor.

Demis de la FC Timisoara dupa ce a fost vazut in Ghencea la un meci al Stelei, Dusan Uhrin are sanse mari sa antreneze gruparea patronata de Gigi Becali. El a fost anuntat de impresarii sai, Victor si Giovani Becali , ca este dorit de Becali din vara pe banca Stelei, conform ProSport. Misiunea lui Marius Lacatus este extrem de dificila.

El se afla la sase puncte in spatele liderului Dinamo, iar locul doi nu il avantajeaza deloc, deoarece in turul trei preliminar al Ligii Campionilor Steaua ar avea parte de un adversar mult mai dificil decat pana acum. Oamenii din lumea fotbalului sunt sceptici si nu ii dau nicio sansa lui Lacatus. "Cat ii dau lui Lacatus? Pana in luna mai! Daca nu iese pe locul doi, nu cred ca va mai continua", spune presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea