Social

#vreme martie #prognoza meteo #vremea #precipitatii

Dupa primavara scurta vine din nou iarna. Prognoza meteo pentru urmatoarele saptamani

Saptamana a inceput cu vreme frumoasa si cu temperaturi de primavara, de pana la 17 grade Celsius, insa pana la sfarsitul lunii martie vom avea parte din nou de frig, de ploi si chiar de ninsori.

Meteorologii au realizat o estimare a vremii pana pe 29 martie. Potrivit datelor furnizate de Centrul European pentru Prognoze pe Durata Medie, temperaturile vor scadea pana la o medie de 10 grade Celsius, dar si cu minime de minus 4 grade Celsius in zona Maramuresului si in nordul Moldovei.

Iar daca temperaturile scad, si cerul va fi mai mult innorat, iar riscul precipitatiilor creste pe masura ce inaintam spre 18-19 martie. Meteorologii prognozeaza pentru aceasta perioada precipitatii consistente in aproape toata tara.

Si la munte, vremea va fi in general frumoasa in primele zile ale saptamanii, apoi, dupa scurte reprize de ploaie, precipitatiile se vor transforma in ninsoare, pe arii mai extinse in intervalul 18-19 martie si dupa data de 22 martie.

In Capitala, vremea va deveni treptat mai rece decat in mod obisnuit, ajungand pana la 6 grade pe 18 si 19 martie. Pe timpul noptii, temperaturile ar putea scadea si sub zero grade. Vremea rece se va mentine pana la sfarsitul lunii.

Sursa foto: trilulilu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea