Social

#temperatura #ploi #prognoza meteo #vremea bucuresti #avertizare meteo

Dupa ploi, temperaturi extrem de scazute

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca, in perioada urmatoare, precipitatiile se vor opri, insa urmeaza un val de temperaturi deosebit de scazute in perioada 2-5 octombrie, cand maximele vor ajunge la -6 grade Celsius in anumite regiuni din tara.

Miercuri, 2 octombrie, va mai ploua trecator in mai multe regiuni din tara, insa cantitatile de apa nu vor depasi 10 l/mp in Muntii Banatului si Muntii Meridionali. Joi, ploaia va inceta, insa la munte precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare.

In regiunile extracarpatice si cele centrale, vremea se va mentine deosebit de rece, cu maxime de aproximativ 10 grade Celsius.

De luni insa, meteorologii anunta ca vremea se va indrepta, iar temperaturile vor incepe sa creasca pana la 20 de grade Celsius. Vremea se va mentine calda cel putin 10 zile, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie.

Sursa foto: realitatea.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea