Social

#prognoza meteo #polei #vremea #inghet

Dupa ninsori, vin ploile inghetate!

Un val de aer cald dinspre Marea Mediterana ne va da iar de furca, dupa ninsorile abundente. In noaptea de marti spre miercuri sunt asteptate ploi si lapovita in mai multe zone ale tarii.

Ploile inghetate se vor produce in prima faza in partea de sud-vest a tarii, iar apoi se vor extinde si in celelalte zone.

”Precipitatiile vor fi nu numai sub forma de ninsoare, ci mai ales sub forma de ploaie si lapovita. In imediata apropiere a solului temperaturile sunt foarte scazute si se creeaza conditiile depunerilor de polei. Situatia va fi complicata in mare parte din tara. Marti dimineata s-a vorbit despre temperaturi negative, cu maxime de minus 3 - minus 2 grade, in noaptea urmatoare acestea vor cobori din nou undeva la -9 grade si pe masura ce ne apropiem de dimineata acestea vor creste semnificativ undeva spre -2 grade, astfel ca va fi favorizata depunerea de polei”, a explicat meteorologul Gabriela Bancila, la Romania TV.

Mai multe informatii despre vreme, gasesti pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea