Social

#spital #cafea #furnici #ceai #pediatrie #brasov #dulciuri expirate

Dulciuri expirate de 5 ani si cafea cu furnici in automatele dintr-un spital de pediatrie din Brasov

Reprezentantii de la Protectia Consumatorilor Brasov au descoperit in automatele din incinta Spitalului de Pediatrie dulciuri expirate de 5 ani si ceai si cafea cu furnici.

Pe aceste automate nu era specificata nicio firma, nume al proprietarului sau date de contact.

"Este incredibil ceea ce am descoperit aici. Daca intr-adevar bomboanele acestea sunt expirate de cinci ani, va dati seama la ce riscuri era supusa sanatatea copiilor care cumparau de aici. Am ridicat cele doua automate cu bomboane, le-am sigilat si le-am depozitat intr-o camera a Spitalului de Pediatrie pana cand vom identifica proprietarul", a declarat Claudiu Sorin Susanu, comisar-sef al CRPC Brasov.

Purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Marcel Albean, a declarat ca va fi reziliat contractul cu aceasta firma si se vor lua masuri legale.

"Noi avem contracte cu aceste firme, ne-am angajat doar sa punem la dispozitie spatiul pentru a fi amplasate. Ni se pare normal ca oamenii care vin cu copiii la spital sa aiba posibilitatea de a cumpara o cafea sau un ceai, dar, daca vom descoperi ca aici s-au gasit furnici in produse, vom rezilia contractele. Daca apar furnici in hol, ele pot ajunge foarte usor si in spital, ceea ce nu este in regula", a declarat dr. Marcel Albean.

Sursa foto: meseriadeparinte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea