Social

#amenzi #autostrada #drum national # reparare drumuri

Drumurile nationale, finantate din amenzi

Amenzile aplicate firmelor pentru diferite abateri de la lege vor fi virate Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale ( CNADR ), iar fondurile astfel obtinute vor fi folosite pentru finantarea lucrarilor de drumuri.

Printre abaterile de la lege care vor finanta construirea sau repararea drumurilor se numara practicarea comertului ambulant si necuratarea rotilor masinilor care transporta marfa.

In plus, vor fi amendati constructorii care nu respecta distanta minima legala dintre axul drumului si constructia situata de o parte sau alta a drumului, care executa lucrari ce pericliteaza stabilitatea drumului, siguranta circulatiei, obtureaza vizibilitatea indicatoarelor rutiere, provoaca inzapezirea drumului, nu asigura semnalizarea drumului pe perioada executarii unei lucrari de reparatie , implica modificari ale traseului, nu repara caile de acces la drumurile deschise circulatiei publice si nu le desfiinteaza pe cele realizate fara autorizatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea