Social

#drapel #steg #incendiere #spital #moldova #chisinau

Drapelul Romaniei a fost incendiat la Chisinau

Un steag romanesc a fost incendiat luni seara la Chisinau . Filmuletul cu episodul in care cateva persoane dau foc steagului arborat pe un spital a fost postat pe Internet in aceasta dimineata.

Video-ul arata cum cateva persoane care nu se vad prea bine aprind un colt al drapelului, care ia foc. Incendiatorilor nu li se vad fetele pentru ca sunt filmati de la distanta, iar pe fundalul filmuletului se aud injurii la adresa Romaniei.

Steagul aprins era arborat pe fatada Spitalului Clinic Municipal numarul 4 din Chisinau iar incendierea lui este anchetata acum de autoritatile moldovene. Chiar daca ieri administratia spitalului Clinic Municipal nr. 4 sustinea ca steagul ars era unul moldovenesc, in imaginile postate pe Internet se vede clar ca acesta nu are stema, asadar este steagul Romaniei, dupa cum noteaza Realitatea TV.

Comisariatul de politie Rascani a preluat cazul si a declarat ca deocamdata se aduna probe, fiind identificati deja cativa suspecti .

Iata video-ul postat pe Internet, care arata incendierea steagaului romanesc la Chisinau: 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea