Social

#dumitru dragomir #gigi becali #stenograme

Dragomir: Becali se fereste si de umbra lui acum

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir , sustine ca Gigi Becali este foarte speriat dupa ce in presa au aparut stenogramele unor convorbiri dintre el si mai multi oameni din fotbalul romanesc .

"Gigi se fereste si de umbra lui, pentru ca a spus numai prostii pana acum. Ii e frica sa mai dea declaratii. Daca spune ceva despre cei de la CFR, intra in alte complicatii", a declarat Dragomir in Evenimentul Zilei. DNA i-a trimis, joi, in judecata pe Gigi Becali, finantatorul Stelei, si pe Victor Piturca, antrenorul echipei nationale de fotbal, in dosarul Valiza .

Alaturi de ei, au mai fost trimisi in judecata Teia Sponte , AlinaFlorentina Ciul, Radu Gheorghe Marino si Raul Volcinschi. Motivul trimiterii acestora in judecata este valiza de bani gasita de procurorii DNA la Teia Sponte, dupa meciul Universitatea Cluj -CFR, din ultima etapa a Ligii I.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea