Social

#distonocalm #udmr #radu mazare #liviu dragnea

Dragnea: Marko Bela sa ia niste distonocalm, maghiarilor le va face bine opozitia

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, dupa intalnirea social-democratilor de la hotelul Marriot din Capitala, ca degeaba este mirat Marko Bela de conditiile PSD si ca mai bine ar lua "un distonocalm sa-i treaca".

"Marko Bela sa ia niste distonocalm si o sa-i treca. Patru ani de zile o sa le faca foarte bine ungurilor sa stea in opozitie", a spus Liviu Dragnea .

"Din moment ce s-a votat sa se mearga cu aceasta alianta, aceasta alianta are 70 si ceva la suta. De ce sa mai mergem si cu UDMR-ul? Iar UDMR-ul suficient a patinat dintr-o guvernare intr-alta. Sa mai stea si in opozitie ca le face bine", a spus si Radu Mazare .

Liberalii sa mai stea si pe tusa

Dragnea a tinut sa precizeze ca nu s-a votat luni sa se mearga ca niste scolari ascultatori, ci ca s-a votat cum s-a votat pentru ca social-democratii nu mai au incredere in PNL.

"Am stabilit azi ca nu avem incredere in liberali si ca dupa patru ani de guvernare e bine sa mai stea si pe tusa. Avem nevoie de niste garantii foarte serioas ca justitia va fi independenta. Daca nu vor fi duse pana la capat, sa guverneze cine-o vrea. Cu liberalii, din punctul meu de vedere si din punctul multor colegi, putem discuta, dar nu politic, putem discuta, dar nu guvernare", a mai spus Dragnea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea