Social

# spitale covid #pacienti covid #semnal de alarma #coronavirus #spitale # semnal de alarma medici

Dr. Carmen Cimpoesu: “Cea mai mare teama este ca va mai veni un pacient care trebuie ventilat mecanic si nu mai avem ventilatoare”. Imagini infioratoare de la ATI

Carmen Cimpoesu, medic sef la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi trage un semnal de alarma asupra situatiei din spitale. Aceasta a postat pe pagina personala de facebook imagini din sectia UPU a spitalului in care lucreaza. 

 

In imagini se observa cum pacientii stau asezati pe targi sau paturi pliabile in asteptarea eliberarii unui loc in salon. Cea mai mare temere pe care o are dr. Carmen Cimpoesu este aceea ca “va mai veni un pacient care trebuie ventilat mecanic si nu mai avem ventilatoare”.

Medicul face un apel catre populatie si indeamna oamenii sa se vaccineze pentru a nu ajunge in aceasta situatie. 

”O farama din imaginea Covid 19 acum. Cea mai mare teama este ca va mai veni un pacient care trebuie ventilat mecanic si nu mai avem ventilatoare. Cred ca teama asta ar trebui sa o aiba si cei care nu s- au vaccinat inca! … si cei care nu poarta masca!” a scris medicul pe contul de socializare. 

s

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea