Social

Doua trenuri internationale isi modifica orarul, incepand din 4 mai

CFR Calatori a anuntat marti, printr-un comunicat de presa, ca trenurile internationale 462 si 463 vor circula pe teritoriul romanesc dupa un alt orar decat cel obisnuit, din cauza unor lucrari de reparatie a infrastructurii feroviare in Bulgaria.

Astfel, trenul R 462 Thessaloniki – sofia – Giurgiu Nord– Bucuresti Nord, cu grupa de vagoane pentru Atena, va pleca din Ruse la ora 15:00 si va ajunge la Bucuresti Nord la 17:24. Trenul R 463 Bucuresti Nord – Giurgiu Nord – Sofia –Thessaloniki, cu grupa de vagoane de la Atena, va pleca din Bucuresti Nord  la 12:15si va ajunge la Ruse la ora 14:40, potrivit comunicatului CFR Calatori.

Totodata, in perioada 12 – 23 mai, intre statiile Delian si Diackovo de pe teritoriul Bulgariei (sectia de circulatie Sofia-Kulata) va fi intrerupta circulatia trenurilor de calatori, traficul fiind modificat dupa cum urmeaza: Rapidul 463 va circula in compunere redusa, fiind anulat pe distanta Sofia-Thessaloniki (in perioada 11/12–22/23 mai 2008) si transportul calatorilor se va efectua pe distanta Sofia-Dupnica cu transbordare auto, iar pe distanta Dupnica-Kulata-Thessaloniki, cu trenul suplimentar 493, in perioada 12 –23 mai, a anuntat compania.

Rapidul 462 va circula in compunere redusa, fiind anulat pe distanta Thessaloniki-Kulata-Sofia (in perioada 13-24 mai 2008) si transportul calatorilor se va efectua pe distanta Thessaloniki-Kulata-Dupnica, in perioada 13-23, cu trenul suplimentar 492, care in data de 24 mai va circula pana la Sofia, iar pe distanta Dupnica-Sofia cu transbordare auto, in perioada 13-23 mai.

Dupa datele mentionate anterior, circulatia trenurilor va reveni la normal.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea