Social

Doua ligamente rupte: Cannavaro rateaza Euro!

Nationala Italiei era singura echipa din Grupa C de la Campionatul European care a fost iertata de blestemul accidentarilor. Dar asta pana in cursul zilei de luni, atunci cand Fabio Cannavaro a cazut secerat la pamant, dupa un contact dur cu unul dintre coechipierii sai.

Jucatorul lui Real Madrid a inceput bine antrenamentul „Squadrei Azzurra”, insa ceea ce a urmat a fost un adevarat cosmar pentru italieni. Fundasul a fost lovit la glezna de Giorgio Chiellini, si nu s-a mai putut ridica de la pamant. Imediat au intervenit medicii, care l-au scos pe jucator in afara terenului pe targa si l-au transportat la Spitalul de Urgenta vienna Akh.

Acolo, dupa ce l-a consultat pe italian, doctorul Franz Maria Kainberger a dat verdictul: Fabio Cannavaro are doua ligamente rupte la glezna si va fi operat. Urmarea - selectionerul Roberto Donadoni l-a chemat de urgenta pe Gamberini de la Fiorentina.

 Sursa foto : Antena3


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea