Social

#explozii baia mare #tanara ranita explozie

Doua explozii in Maramures

O tanara in varsta de 21 de ani, din Baia Mare, a suferit arsuri pe mai multe parti ale corpului dupa ce in casa in care locuieste s-a produs o explozie, luni, din cauza acumularilor de gaze.

Specialistii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures s-au deplasat la fata locului si impreuna cu reprezentanti ai E-ON Gaz fac verificari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs deflagratia.

Locuinta este situata deasupra unui local de pe strada Garoafei din municipiu , informeaza NewsIn. "In urma deflagratiei, a fost ranita o persoana de 21 de ani, fiica proprietarilor, care a suferit arsuri pe mai multe parti ale corpului. Ea a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare pentru ingrijiri . Explozia s-a produs, cel mai probabil, din cauza acumularii gazelor naturale in incapere, ca urmare a utilizarii incorecte a aragazului. Specialisti din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si E-ON Gaz Baia Mare lucreaza acum, alaturi de politisti, la stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs deflagratia", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Maramures, Cornel Babut. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea