Social

#dormitoare #lenjerii de pat

Dormitorul, locul preferat de relaxare!

Ce reprezinta pentru fiecare dintre noi dormitorul? Acesta este zona preferata de relaxare, oaza de liniste care ne ofera confortul necesar dupa o zi lunga si obositoare. Tocmai din acest considerent trebuie sa acordam maxima atentie atunci cand redecoram dormitorul si cand alegem piesele principale care ne vor defini confortul zilnic.

Redecorarea in dormitoare poate sa fie de cele mai multe ori o adevarata provocare pentru ca acestea reprezinta spatiile cele mai importante din intreaga casa. De la cele mai mici detalii ca alegerea decoratiunilor pana la alegerea saltelei si a patului, parcursul poate fi unul anevoios pentru ca trebuie sa fii atent la ce alegi astfel incat toate sa formeze un intreg in care sa te regasesti si sa ai parte de confortul necesar.

Pana la urma, cu totii ne dorim sa avem un pat cu o saltea perfecta pentru nevoile noastre, care sa ne ofere un somn odihnitor si relaxarea corpului, astfel incat acesta sa fie pregatit pentru o noua zi. Pentru o ambianta perfecta in dormitorul matrimonial, alegeti dimensiunea si modelul care va place si care se potriveste cu restul decorului din dormitor. Functionalitatile unui pat pot fi de asemenea factori care pot sa iti influenteze decizia: Paturi cu sertare, paturi cu lada, paturi tapitate, paturi metalice, cu noptiere atasate etc..

Dupa ce ati ales patul perfect pentru dormitor, tot ce trebuie sa faceti este sa selectati piese de mobilier complementare care sa fie in aceasi linie estetica cu stilul pe care l-ati ales pentru redecorare si cu piesa centrala a camerei. Va recomandam acest aspect pentru a obtine o simetrie impecabila pentru un spatiu confortabil din toate punctele de vedere.

Evitati supraaglomerarea dormitorului cu mobilier care nu isi are rostul in camera de dormitor pentru ca acesta va genera un sentiment de sufocare si oboseala. Mobilierul in exces obtureaza intrarea luminii naturale in camera si “fura” spatiu din cel disponibil, minimalizand vizual interiorul dormitorului matrimonial.

Pentru pereti, alegeti nuante calde, pale iar pentru decoratiunile dormitorului culori contrastante care sa completeze si sublinieze stilul personal.

Lumina influenteaza mult decorul camerei de dormitor indiferent ca este vorba despre lumina naturala sau cea artificiala pentru ca, pe langa utilitate, aceasta iti ofera o senzatie de liniste, relaxare si maximizeaza vizual interiorul camerei.

Un fapt demonstrat este ca ne petrecem o treime din viata dormind iar acest lucru este unul care ar trebui sa ne influenteze deciziile in ceea ce priveste redecorarea in dormitor. Pe langa salteaua care este unul dintre cele mai importante elemente in odihna noastra, trebuie sa alegem cu grija si accesoriile pentru dormitor. Alegeti lenjerii de pat de cea mai buna calitate, la dimensiunile potrivite si care sa va incante privirea.

Acestea aduc un aport pozitiv major in atmosfera camerei si in confortul zilnic influentandu-ne calitatea somnului si oferindu-ne confortul necesar. Daca lenjeria de pat este incomoda, somnul tau va avea de suferit pentru ca nu vei avea confortul pe care o lenjerie de pat calitativa il poate oferi.

De-a lungul timpului, SomProduct a devenit mai mult decat un magazin online. A evoluat intr-un concept. Dorinta de a duce traditia mai departe si de a completat portofoliul de produse cu furnizori de renume din cele mai indepartate colturi ale lumii a dus la selectia unor produse de cea mai inalta calitate. Astazi, produsele SomProduct pot sa fie testate in showroomurile tematice ,,Lumea Somnului,, din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca sau Baia Mare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea