Social

# Alex Plingu #victime colectiv #x-factor #colectiv

Dorinta de pe patul de spital! Ce le cere Alex Plingu vizitatorilor lui

Alex Plingu, unul dintre concurentii de la X Factor, victima a tragediei din Colectiv, se afla internat in spital, cu arsuri de gradul doi si trei. Cu mainile bandajate, el a scris un mesaj pentru cei care intentioneaza sa-l viziteze.

 

Alex Plingu  le-a marturisit acestora ca nu are nevoie de nimic, dar isi doreste foarte mult un tricoul cu trupa Goodbye to Gravity, care a sustinut un concert in fatidica noapte de la clubul Colectiv din Capitala.

“Va multumesc din suflet pentru urari, insa in continuare nu pot sa raspund  la mesaje, scriu foarte greu pentru ca sunt bandajat... cum ma fac bine o sa raspund la toate.

Pentru cei care vor sa-mi faca o vizita sunt internat la spitalul Bagdasar Arsenie et 9 cam 905. Dupa ora 17:00 va astept cu mare placere.

Pentru ca am tot fost intrebat ce sa mi se aduca... singurul lucru ar fi un tricou negru cu goodbye to gravity in memoria baietilor care au fost extraordinari. in rest nu va deranjati pentru ca am de toate”, a scris Alex Plingu pe pagina sa de Facebook.

“Pe mana dreapta, pe coapsa, pe spate si pe ureche am arsuri. Am si un picior zdrobit pentru ca au cazut oameni peste mine”, marturisea tanarul in urma cu 4 zile.


 

.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea