Social

Dorinel Munteanu a fost la un pas de Rapid!

Patronul George Copos a declarat ca in vara a dorit sa-l transfere la Rapid pe antrenorul-jucator al formatiei CFR Cluj, Dorinel Munteanu , afirmand ca are o consideratie deosebita pentru internationalul roman. "L-am felicitat la vestiare pe Dorinel Munteanu, am o consideratie deosebita pentru el si trebuie sa recunosc ca l-am dorit foarte tare la Rapid in vara, ca jucator bineinteles. Din pacate, ne-am trezit prea tarziu", a spus George Copos, dupa meciul Rapid-CFR Cluj, castigat de gazde cu 1-0, meci disputat cu tribunele goale din caza suspendarii arenei de dupa incidentele de la jocul cu Steaua.
Patronul rapidist s-a declarat multumit de jocul formatiei giulestene in partida cu CFR Cluj. "A fost un meci intre doua echipe care apartin aceleiasi familii, familia ceferistilor, a transportatorilor. Acest meci a fost oarecum nefericit, pentru ca era altceva cu suporteri. Dar pentru noi era extrem de important sa castigam aceasta partida. Sunt multumit de jocul echipei, s-a vazut ca este un grup puternic", a afirmat Copos.
Copos a mentionat ca in iarna va veni la Rapid un jucator care sa fie titular. "Asta este Rapidul, castiga cu 2-0 cu Rennes si pierde la Bistrita dupa ce a condus cu 1-0, ceea ce nu este normal. Tocmai de aceea avem nevoie de o echipa puternica pentru a ne califica in primavara europeana . In iarna, impreuna cu domnul Jean Valvis , vom aduce cel putin un jucator care sa fie titular la Rapid", a spus Copos.
La randul sau, antrenorul-jucator al formatiei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, a confirmat faptul ca, in vara, ar fi putut ajunge la Rapid Bucuresti . "Am discutat cu Copos, dar nu mai vorbesc despre ceea ce a fost. Acum sunt la Cluj sub contract, pentru doi ani. Vreau sa-mi indeplinesc aici obiectivele, sa formez o echipa competitiva si in al doilea an sa ne batem pentru cupele europene", a spus Dorinel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea