Social

Doping

Competitia electorala pentru alegerile locale s-a intetit iar partidele, anemiate de propriile competitii interne , au inceput sa se dopeze si sa recurga la afrodisiace din zona sex-bizz-ului. Printre stupefiantele la care a recurs PSD in Ilfov se numara manelistul Adrian Minune ("hai PSD, hai PSD, hip-hop, sa traiasca Pandele"), candidat la consiliul local din Stefanesti.

Manelistul ar fi al doilea Adrian Minune al PSD, dupa fostul premier Adrian Nastase care si-a comunicat (pe blog) impresiile din Moscova dupa "o masa pretentioasa la un restaurant naspa de vreo zece stele". Naspa! Zece stele! Atunci ori e maresal (r), ori e oligarh .

Caci si la noi stelele restaurantelor si hotelurilor se amesteca adesea cu stelele de pe umerii proprietarilor. Pazea! Incepe reforma clasei politice! Partidele de doua stele (PC) recurg si ele la halucinogene precum vedeta porno Laura Andresan pentru a sublinia - conform candidatului Codrin Stefanescu - orientarea partidului: "PC este singurul partid condus de o femeie care a batut aproape mar doi barbati".

 

Continuarea in Curentul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea