Social

#fundatii caritabile #donatii #imparte.ro

Doneaza bani pentru 5 fundatii renumite

Doneaza bani pentru 5 fundatii renumite pentru ajutorarea persoanelor fara adapost si lupta impotriva saraciei. Ajutorarea persoanelor fara adapost este de mare importanta pentru viitorul nostru, ca oameni. In Anul European al imbatranirii active si al Solidaritatii intre generatii, oamenii isi pot aduce contributia in sfera caritabila prin donatii in bani catre fundatii pentru ajutorarea persoanelor fara adapost.

Iata cateva informatii despre 5 fundatii renumite pentru ajutorarea persoanelor fara adapost pentru care oamenii ar trebui sa doneze bani.
 

1 Samusocial din Romania, Bucuresti


Samusocial din Romania este singura organizatie din Bucuresti care are drept scop ajutorarea persoanelor adulte fara adapost prin oferirea de servicii de asistenta medicala sociala , consiliere psihologica si psihiatrica.

Profesionistii Samusocial din Romania ii ajuta pe adultii strazii sa isi recapete pentru inceput identitatea si sanatatea pentru a putea lupta mai departe in obtinerea de ajutoare sociale, pensii, accesul la cantine sociale si chiar in lupta de recastigare a bunurilor pierdute prin diverse inselatorii.

Poti sa donezi bani pentru produse de igiena corporala, incaltaminte si cumpararea de medicamente, cat si pentru diversele boli ale persoanele adulte fara adapost.

Citeste articolul integral pe Imparte.ro - Cum sa donezi inteligent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea