Social

#Donald Trump presedinte SUA #discurs Donald Trump #presedinte sua #donald trump

Donald Trump, noul presedinte al SUA! Discursul victoriei

SUA au un nou presedinte! Republicanul Donald Trump a obtinut 276 de voturi, fiind votat de peste 56.891.560 de americani..

 

"Va multumesc tuturor. Imi pare rau ca v-am lasat sa asteptati. Tocmai am primit un telefon de la secretarul Clinton. Ne-a felicitat pe noi petnru victoria noastra si eu am felicitat-o pe ea si pe familia ei pentru ca a luptat din greu", si-a inceput Trump discursul.

 

"Fiecare american va avea posibilitatea de a-si atinge potentialul. Fiecare american uitat nu va mai fi uitat. Vom reconstrui infrastructura", adauga Trump.

 

 

"Asa cum am zis de la inceput: nu a fost o campanie, ci o miscare mare, formata din milioane de oameni care au vrut un viitor mai bun pentru ei si pentru familiile lor.

 

Promit fiecarui cetatean ca voi fi presedinte pentru toti americanii. Pentru cei care au ales sa nu ma sustina in trecut - au fost cativa -, fac apel sa lucram impreuna si sa unim tara noastra mareata.

 

Vom incepe sa reconstruim America si visul american.

Acum este timpul ca republicanii, democratii si independentii din aceasta tara sa ne unim ca un singur popor unit.

 

Cat timp vom pune interesul Americii pe primul loc, nu vom avea ostilitate, vom avea parteriate, nu conflicte", a mai spus Trump.

 

"Trebui sa visam cutezator, vom visa la lucruri pentru tara noastra - lucruri frumoase si de succes inca o data.

 

Avem un plan economic maret. Ne vom dubla cresterea. Ne vom inteleg cu toate tarile care vor sa se inteleaga cu noi. Vrem sa avem relatii excelente. Niciun vis nu este prea mare. America nu se va multumi pentru nimic mai putin decat ce este mai bun.

Timpul petrecut cu veteranii nostri in aceasta campanie a fost unul dintre cele mai frumoase.

 

Ii multumesc Melaniei (sotia sa - n.red.) ", a adaugat republicanul, enumerandu-si apoi ceilalti membri ai familiei.

 "Vreau sa le multumesc parintilor mei, care se uita acum in jos spre mine. Am avut cu adevarat parinti grozavi. Le multumesc surorilor mele si fratelui meu, Robert, bunul meu prieten.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea