Social

Donadoni: "Romania este o echipa foarte competitiva"

Cu doua luni inainte de startul Campionatul European, antrenorul Italiei, Roberto Donadoni, are numai cuvinte de lauda in ceea ce priveste nationala noastra.

Cu toate ca in statistici Franta si Olanda, alaturi de Italia, sunt favoritele grupei mortii, selectionerul „squadrei azzurra” vede in Romania un real pericol. Donadoni considera ca punctele forte ale nationalei noastre sunt Mutu, Chivu, Stefan Radu si Codrea , cei patru care joaca la echipe de club italiene.

„Romania este o echipa «forte» - foarte buna - si trebuie sa fim atenti la ea. Nu trebuie sa bagatelizam acest duel. Toti vorbesc doar despre granzii Europei, excluzand alte reprezentative mai putin competitive, iar apoi ne miram ca apar surprizele. Nu ma refer insa la echipa Romaniei. Voi aveti jucatori foarte buni, interesanti, de calitate, foarte tehnici. In plus, aveti jucatori care au capatat disciplina italiana, daca-mi permiti, pentru ca multi fotbalisti romani joaca la cluburi din Italia si au invatat cate ceva in plus! A facut si Italia ceva bun pentru voi, nu?”, a spus Donatoni.

Italia este campioana mondiala in momentul de fata si la Euro vine sa castige titlul

“Ne pregatim de doi ani si sunt multumit de munca pe care am facut-o cu baietii. Tot ce am obtinut pana acum in acesti doi ani se datoreaza acestor baieti extraordinari.

Noi suntem campioni mondiali. Obiectivul Italiei este sa castige grupa din care mai fac parte Franta, Olanda si Romania, si sa demonstram ca ramanem o forta, o echipa capabila sa castige si titlul continental”, a declarat tehnicianul italienilor pentru cotidianul 7 Plus.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea