Social

Donadoni a anuntat lotul pentru Europene

Dupa ce mijlocasul Olandei, , si-a anuntat neparticiparea la Campionatele Europene, echipa noastra nationala a primit o alta veste foarte buna. Tehnicianul italian, Donadoni a anuntat lotul pentru Euro, iar Filippo nu a fost convocat.

Din fericire, cosmarul nationalei Romaniei, “diavolul” Inzaghi , nu a fost chemat la echipa. Vestea proasta este ca la insistentele presei din peninsula, Del Pierro va fi prezent in lortul adversarilor nostri. Se pare ca suprizele din partea italienilor continua. Cu toate ca este in mare forma, Antonio Cassano, nu a fost convocat la nationala.

In locul atacantului Sampdoriei a fost preferat Rocchi, varful formatiei Lazio Roma , un italian care a marcat impotriva lui Dinamo in preliminariile Cupei UEFA de anul trecut.

Precum era de asteptat, Donadoni a convocat la lot 12 fundasi si numai 6 atacanti , apararea fiind cea mai importanta pentru italian. Potrivit postului de televiziune Antenna 3, acesta este lotul largit iar tehnicianul italian ii va alege pe cei mai buni pe 23 mai.

Astfel, lotul adversarilor nostri arata in felul urmator:

Portari : Abbiati, Amelia, Buffon .

Fundasi
: Barzagli, Bonera, Cannavaro, Cassetti, Chiellini, Gamberini, Grosso, Materazzi, Oddo, Panucci, Tonetto, Zambrotta.

Mijlocasi: Ambrosini, Aquilani, Camoranesi, De Rossi, Gattuso, Montolivo, Perrotta, Pirlo.

Atancanti: Del Piero, Di Natale, Borriello, Quagliarella, Toni, Rocchi

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea