Social

#dominic habsburg #vizita romania #retrocedare castel bran

Dominic de Habsburg vine sa vorbeasca cu Udrea despre Bran

Proprietarul Castelului Bran, Dominic de Habsburg, va veni in Romania cel mai probabil in 26 ianuarie pentru a purta discutii cu ministrul Turismului , Elena Udrea, si cu ministrul Culturii , Theodor Paleologu , in vederea preluarii administrarii Castelului Bran.

"Arhiducele Dominic Habsburg -Lothringen, impreuna cu cele doua surori ale sale, Maria-Magdalena Holzhausen si Elisabeth Sandhofer, vor efectua o vizita in Romania peste aproximativ doua saptamani si vor avea intalniri cu ministrul Turismului, Elena Udrea, ministrul Culturii, Theodor Paleologu, si cu primarul din Bran pentru preluarea administrarii Castelului Bran", a declarat, miercuri, avocatul Corin Trandafir, partener la firma de avocatura Rubin Meyer Doru Trandafir, care reprezinta interesele familiei Habsburg, informeaza NewsIn.

Cel mai probabil, Arhiducele Dominic Habsburg-Lothringen va fi in Romania intre 26 si 30 ianuarie. dominic de habsburg a primit Castelul Bran in urma retrocedarii acestuia pe 25 mai 2006. Dispozitia de restituire a fost semnata de directorul Muzeului Bran, Narcis Dorin Ion. 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.