Social

#dominic de habsburg #neasociere brand dracula #castel bran

Dominic de Habsburg il "da afara" pe Dracula din Castelul Bran

Arhiducele dominic de habsburg a declarat miercuri, intr-un interviu acordat NewsIn, ca nu intentioneaza sa asocieze in viitor castelul Bran cu brandul Dracula , datorita caruia este cunoscut in lume.

Ministrul Turismului , Elena Udrea, a declarat recent ca nu va include in strategia de dezvoltate a turismului romanesc brandul Dracula, care este asociat in prezent mai ales castelului Bran .

"Apreciez pozitia ministrului Turismului, de a nu asocia castelul Bran cu brandul Dracula, deoarece nu au nimic in comun. Dracula este doar un mit, nu-l voi combate direct, deoarece oamenilor le place aceasta fantezie, dar nu il voi promova", a spus arhiducele Dominic de Habsburg, pentru NewsIn.

Castelul Bran va intra in administrarea casei de Habsburg in luna mai a acestui an, dupa ce Dominic de Habsburg a primit castelul, in urma retrocedarii acestuia in 25 mai 2006.

Arhiducele Dominic de Habsburg, impreuna cu cele doua surori ale sale, Maria-Magdalena Holzhausen si Elisabeth Sandhofer, efectueaza o vizita in Romania in perioada 27 ianuarie - 2 februarie si vor avea intalniri cu ministrul Culturii, Theodor Paleologu, cu primarul din Bran si cu ministrul Turismului, Elena Udrea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea