Social

#campionat european de haltere #haltere #dopaj #sportivi romani #halterofili #sportivi romani dopati

Doi sportivi romani, prinsi dopati la Campionatul European de haltere

Halterofilii Razvan Martin si Elena Andries au fost depistati pozitiv la testul antidoping realizat in cadrul Campionatului European de haltere de la Tirana, Albania. Cele cinci medalii obtinute de sportivi la aceasta competitie le-au fost retrase de catre federatia europeana de haltere.

Conform publicatiei "Gazeta Sporturilor", Razvan Martin si Elena Andries s-au dopat cu stanozol. Sportivul obtinuse doua medalii la categoria 77 kilograme: aur la aruncat si bronz la total. Cat despre Elena Andries, aceasta obtinute trei medalii la categoria 48 kilograme: argint la smuls, bronz la smuls si bronz la total.

"Pozitia Comitetului Olimpic este foarte clara: toleranta zero. Le cerem celor indreptatiti sa retraga banii si premiile tuturor. Am pierdut sase medalii intr-o saptamana. Vom cere control antidoping", a afirmat secretarul general al COSR, Ioan Dobrescu, pentru Realitatea TV.

Razvan Martin a obtinut prima performanta notabila din cariera de halterofil la Jocurile Olimpice de la Londra, unde a fost medaliat cu bronz.

Sursa foto: foxcrawl.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea