Social

#campanie Florin Gardos #Florin Gardos #documentar Vin romanii #Channel 4

Documentarul „Vin romanii“ starneste reactii dupa reactii. Fotbalistul Forin Gardos contraataca!

Cele doua episoade ale documentarului “Vin romanii“, difuzat de Channel 4, l-au deranjat pe fotbalistul Florin Gardos, legitimat la Southampton, care a si luat masuri in acest sens.

Florin Gardos (26 de ani), care a ajuns in acest sezon in Anglia, semnand cu Southampton, a creat o pagina de Facebook care se numeste „Romani Ca Lumea“, scrie sport.ro. Aici, jucatorul celor de la Southampton prezinta exemplul unor conationali educati si civilizati, care traiesc decent in Anglia.

Ultimul exemplu: patru studenti romani care studiaza Computer Science with Artificial Intelligence in Southampton. „Ce surpriza placuta! Azi, la sfarsitul antrenamentului, 4 studenti romani la Universitatea din Southampton ma asteptau in parcarea bazei sportive. Le-am facut un tur al stadionului, mi-au povestit ca sunt in anul 2 si 3, ca studiaza Computer Science with Artificial Intelligence (suna bine, nu?) si ca s-au adaptat usor vietii din Anglia. Iata, inca o dovada ca peste tot in lume sunt romani frumosi. Povestea continua“, a scris Gardos in cea mai recenta postare pe pagina de Facebook.

Sursa foto: adyna4elena.sunphoto.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea