Social

#dezastrul din Colectiv #tragedie Colectiv #colectiv

Documentarul “Dezastrul din Colectiv”, online! Marturiile groazei!

La mai bine de 4 luni de la tragedia din Colectiv, amintirile celor care au scapat cu viaţa din incendiul in care si-au pierdut viata 63 de oameni, iar 130 au fost ranit sunt mai vii ca niciodata! Marturiile lor au fost “adunate” intr-un documentar realizat de Discovery, “Dezastrul din Colectiv”, ce a avut premiera duminica, 13 martie. Documentarul poate fi vizionat online!

Personajele au fost alese dintre: supravietuitorii care au fost sau nu raniti, rudele acestora, personalul medical si autoritatile implicate in operatiunile de salvare.

“Mai multe persoane care veneau la noi tipau. Erau ca in filmele de groaza, veneau cu mainile ridicate si hainele de pe ei arse, nu stiai ce sa le faci”, a povestit Ion Burca, poliţist.

“Am gasit 15-20 de telefoane mobile. Am stabilit un loc de adunare a lor, erau intr-un coltisor. Pe toate telefoanele suna mama si tata, erau toate aprinse!”, a declarat cpt. Stefan Olteanu, pompier.

De asemenea, in documentar apar si un expert internaţional in efecte speciale si probleme ce tin de siguranta, respectiv un expert in chimie aplicata.

Documentarul, care analizeaza tragedia care a avut loc in clubul din Capitala pe 30 octombrie anul trecut, poate fi vizionat si online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea