Social

Doar zvonuri: Ileana Lazariuc si Tiriac jr nu au fost niciodata despartiti

Frumoasa Ileana Lazariuc nu a incetat nici o clipa sa fie logodnica lui Ion Ion Tiriac. Declaratiile cuplului potrivit carora au hotarat sa o ia pe drumuri separate au fost facute doar ca sa indeparteze paparazzi de pe urmele lor.

Frumoasa Ileana Lazariuc nu s-a despartit nici o clipa de logodnicul sau ion tiriac jr. Declaratiile cuplului ca au hotarat sa o ia pe drumuri separate au fost facute doar ca sa scape de ochii indiscreti ai presei. Relatia dintre Ileana si Ion este mai solida ca niciodata si planuiesc sa isi lege destinele cat de curand posibil.

Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac s-au logodit pe la sfarsitul anului 2004, iar pe la jumatatea anului 2005 au anuntat public ca s-au despartit. Vestea a cazut ca un trasnet, mai ales ca tot mai multi sustineau ca formeaza un cuplu perfect: frumosi, tineri si cu o situatie financiara de invidiat.

Ciudat a fost faptul ca inelul de logodna nu a fost scos de pe inelarul Ilenei, in ciuda rupturii relatiei lor. Tanara declara prin presa la vremea respectiva ca nu mai sunt iubiti, dar pastreaza o legatura de prietenie.

N-as putea spune ca vorbim des, vorbim ca doi amici. Nu ne dam explicatii, nu ne cerem explicatii, a spus Lazariuc.

Paparazzi trebuia indepartati
La scurta vreme dupa aceste cuvinte aruncate in stanga si dreapta, frumoasa bruneta si tanarul Tiriac au fost vazuti impreuna in locuri publice . Semnele de intrebare au inceput sa apara vizavi de relatia lor.

Sunt sau nu impreuna? Ei bine, da, sunt cuplati. O sursa din anturajul lui Tiriac jr ne-a marturisit ca de fapt cei doi nu au fost nici o clipa despartiti. Declaratiile au fost facute doar sa indeparteze paparazzi de pe urmele lor.

Tinerii se iubesc ca in prima zi, locuiesc impreuna si planuiesc sa se casatoreasca. Pentru a afla si pozitia tinerei, am incercat sa o contactam, dar nu a fost de gasit.

Frumusetea cu cheltuiala se tine

Un alt subiect controversat a fost ca Ileana si-a operat sanii de trei ori.
Carcotasii afirma ca, dupa primul implant, actrita a ramas socata de ceea ce a putut sa-i iasa doctorului din maini, a plans in pumni ceva vreme, dupa care s-a hotarat sa faca si o a doua operatie de acest gen, pentru ca, in urma primei operatii, tanara Lazariuc avea sanii asimetrici.

A urmat cea de-a doua interventie chirurgicala, avand ca scop aparitia tinerei in revista Playboy. Zis si facut, dupa ce s-a operat pentru a doua oara, a aparut in revista cu pricina. Cand toata lumea credea ca tanara actrita este in sfarsit multumita de formele ei, surpriza, gura lumii spunea ca Ileana se hotarase deja sa se opereze pentru a treia oara.

Nu a apelat la bisturiu

Ileana Lazariuc spune insa ca nimic din ce a aparut prin presa nu este adevarat. Intr-un interviu acordat revistei Bolero, tanara marturiseste ca nu a apelat in viata ei la bisturiu.

Nu este adevarat ca m-am operat de trei ori la sani. Mi-e frica sa-mi iau si sange pentru analize. Probabil ca la un moment dat o sa-i maresc, nu neg. Si, probabil, cand o sa am nevoie, o sa apelez la Botox. Nu m-as opera in viata mea de trei ori la sani! Eu nu am vrut sa-mi maresc sanii, ci doar sa-i ajustez putin, spune Ileana.

Iar daca in dragoste ii merge de minune, nici pe plan profesional nu are de ce sa fie nemultumita. Ileana a renuntat definitiv la muzica si se concentreaza asupra carierei actoricesti.

Un mare pas inainte a fost sa filmeze alaturi de celebrul actor Steven Seagal in pelicula The Harvester, reusind astfel sa inchida gura carcotasilor ca in afara de relatia cu Tiriac jr nu e mare lucru de capul ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea