Social

#virgil pop deputat #pop subcontract nokia #promis nokia #virgil pop dna

DNA: Deputatul Virgil Pop a luat mita pentru un subcontract la Nokia

Deputatul ales al PNL Cluj Virgil Pop a primit 30.000 de euro de la denuntatorul sau dupa ce i-a promis ca va castiga un subcontract la firma Nokia, sustin procurorii DNA Cluj in rechizitoriul prin care il trimit in judecata.

Conform rechizitoriului, Pop a promis ca licitatia pentru executarea unor lucrari la reteaua energetica a parcului industrial Tetarom III din comuna clujeana Jucu , unde se afla si investitia Nokia, va fi castigata de SC Electrica, firma care va subcontracta o parte din lucrari catre SC Anpero SRL, firma denuntatorului Petru Chis.

"Ulterior, in cursul lunii martie-aprilie 2008, denuntatorul a fost contactat telefonic de catre inculpatul Pop Virgil, care a pretins plata unei sume suplimentare, de 30.000 de euro, pentru a continua sa-i acorde sprijin in incheierea de contracte. Acesta a aratat ca SC Tetarom SA, societate la care Consiliul Judetean Cluj detine peste 90% din actiuni, organizeaza licitatie pentru executarea unor lucrari de Instalatii electrice in favoarea firmei Nokia si ca va interveni personal ca SC Electrica sa castige licitatia, urmand ca o parte din lucrarile astfel obtinute sa fie subcontractate de catre SC Anpero SRL (n.red. - firma denuntatorului Petru Chis)", se arata in rechizitoriul DNA - Serviciul Teritorial Cluj. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea