Social

#despagubiri 5.000 lei #proces #radu mazare dna

DNA, datoare cu 5.000 de lei lui Radu Mazare

Desi a fost acuzat de procurorii DNA ca a prejudiciat Primaria Constantei cu 100 de milioane de euro, Radu Mazare a avut castig in instanta si trebuie sa primeasca 5.000 de lei de la DNA.

In dosarul de la DNA, Mazare este invinuit ca a subevaluat niste terenuri, ceea ce a dus la crearea pagubei respective, relateaza Antena 3.

La vremea prezentarii acuzatiilor, Mazare a cerut DNA in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informatii, CV-urile profesionale ale celor doi experti care stabilisera valoarea acestui prejudiciu. Cum cererea i-a fost respinsa , edilul a dat DNA in judecata la Tribunalul Constanta. Aici actiunea i-a fost respinsa, considerand ca respectivele informatii au caracter privat si nu sunt de interes public .

Dar a urmat recursul la Curtea de Apel - aici nu numai ca DNA a fost obligata sa prezinte datele cerute de primar, dar a fost somata sa plateasca si 5.000 RON celui pe care ar trebui sa il ancheteze. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea