Social

DNA a sesizat Camera Deputatilor in cazul Miron Mitrea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au sesizat, astazi, Camera Deputatilor cu privire la solicitarea de incepere a urmaririi penale in cazul lui Miron Mitrea .

Miron Mitrea este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita , instigare la fals in inscrisuri oficiale si uz de fals , ultimele doua in legatura directa cu infractiuni de coruptie, se arata intr-un comunicat al DNA.

Sesizarea DNA se adreseaza Camerei Deputatilor, avand in vedere decizia Curtii Constitutionale, care spune ca pentru anchetarea ministrilor parlamentari este nevoie de avizul structurii parlamentare din care acestia fac parte. Miron Mitrea este deputat in Parlamentul Romaniei, din partea PSD.

Miron Mitrea este acuzat ca ar fi fost mituit cu lucrarile efectuate de trei societati comerciale din Bacau la vila pe care mama sa a detinut-o in Baneasa. I

n intervalul 2001 - 2004, casa a fost renovata si extinsa cu o suprafata de peste 100 metri patrati, lucrarile fiind executate de firmele Vertcon, Conimpuls si Regal Bacau.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea