Social

Disertatie despre "sageata liberala ridicata drept in sus"

Senatorul PD Radu Berceanu a anuntat, ieri, ca va propune democratilor retragerea din CNSAS atat a lui Corneliu Turianu, cat si a lui Ticu Dumitrescu . "Sa-i retragem pe domnul Corneliu Turianu si pe Ticu Dumitrescu si sa-i lasam pe liberali sa nominalizeze patru oameni ca propuneri ale Aliantei in CNSAS si sa inceapa cu dosarele noastre, in frunte cu Traian Basescu si cu mine", a spus Berceanu.

El a mai precizat ca Turianu nu si-a dorit o functie in CNSAS, ci ca vroia "sa fie promovat din partea PD pentru Avocatul Poporului ". El a tinut si sa transmita un mesaj colegilor de Alianta, in sensul ca democratii vor raspunde in cazul in care liberalii continua cu acuzatiile.

"Atunci cand domnul Stolojan s-a retras din cursa pentru Presedintie, ca nu mai poate sau stiu eu ce alte motive a avut, daca era Tariceanu si daca era asa de tare cum se crede, cu al sau partid foarte tare si cu sageata liberala ridicata drept in sus, ar fi trebuit sa iasa si sa spuna ca va candida impotriva lui Adrian Nastase si sa castige, pentru a da un Guvern Aliantei. Nu l-am vazut sa procedeze asa", a mai spus Berceanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea