Social

#litoral #discoteca #bar #nereguli

Discotecile si plajele din Mamaia au fost controlate de autoritati

Discoteci si baruri cu prea multi decibeli si plaje lasate la voia intamplarii. Aceasta este concluzia inspectorilor de la Garda de Mediu si a celor de la Directia Apelor Dobrogea dupa ce au controlat noaptea trecuta statiunile de pe litoral.

Operatorii care nu au curatat sectoarele de plaja inchiriate s-au ales cu avertismente si amenzi pana la 6.000 de lei. Iar proprietarii discotecilor care nu au respectat legea risca sa ramana fara autorizatie.

Specialistii de la Corpul de Control al Ministerului Mediului si de la Garda de Mediu Constanta au verificat cotele zgomotului emis de boxele amplasate pe terasele din Mamaia.

"Masurile preliminarii executate cu sonometru arata ca nivelul fonic este depasit cu circa 20 de decibeli" a declarat Vasile Petro, director Garda de Mediu Constanta.

Turistii din Mamaia spun, insa, ca nu sunt deranjati de zgomot. Inspectorii Directiei Apelor Dobrogea-Litoral au verificat si daca operatorii de plaja au curatat sectoarele inchiriate.

"Pe acest sector Mamaia 6 ar fi trebuit ca in aceasta seara sa se lucreze cu masina de plaja. Este ora 11 operatorul de plaja inca n-a intrat" a precizat Gheorghe Bab, director Directia Apelor Dobrogea Litoral.

Autoritatile spun ca pe viitor ar putea recurge chiar la rezilierea contractelor daca acestea nu vor fi respectate.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea