Social

#mafie #amenintare #cimitire

Directorul Administratiei Cimitirelor, amenintat de mafia cimitirelor

Directorul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane, Petre Bogdan Tanase, sustine ca a fost amenintat cu moartea de mafia cimitirelor.

"Au fost anumiti angajati ai Administratiei Cimitirelor impreuna cu persoane din afara care m-au condus de pe holurile Primariei pana la McDonald's unde mi-au aratat un hamburger . Mi-au spus cum o sa fac cunostiinta cu groparii si ca fata mea o sa arate dupa ca un hamburger batut cu ciocanul daca mai vin la serviciu. Nu stiu daca are o relevanta numele lor" a povestit ieri, in plenul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti, directorul Tanase, citat de Gandul.

Tanase a fost sustinut si de primarul general, Sorin Oprescu. El a dezvaluit ca a depus deja sase plangeri penale impotriva "mafiei cimitirelor", dar nu a dat nume.

Consilierii municipali au hotarat sa infiinteze o comisie care, joia viitoare , sa analizeze situatia cimitirelor. Ei spera ca se vor bucura si de sprijinul Politiei, Jandarmeriei si Politiei Comunitare.

Sorin Oprescu a promis dezvaluirea identitatii unor consilieri municipali care ar avea interese personale in cimitirele din capitala, dar nu a facut acest lucru in timpul sedintei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea