Social

Directori pistolari in fruntea SAPARD

O petrecere a sefilor de la SAPARD s-a lasat cu focuri de arma. Mircea Solomon, seful regionalei Constanta, le-a permis Gabrielei Ciobirca, director economic, si lui Dan Gherghelas ( foto ), director general adjunct, sa se joace cu pistolul sau, de calibrul 9 mm.

Majoritatea Sefilor din Agentia SAPARD Romania, citeva zeci de persoane, s-au intilnit, la jumatatea lunii trecute, pentru o petrecere de sfirsit de an la Vatra Dornei .

In noaptea de 17 spre 18 decembrie 2005, au iesit cu totii in fata hotelului in care erau cazati, ca sa asiste la un foc de artificii . Mircea Solomon, director al Regiunii 2 Sud-Est Constanta, a vrut sa-i distreze mai mult pe colegi si a tras citeva focuri in aer, cu un pistol de calibru 9 mm. Am un pistol cu gaze, pentru care am permis, si care lanseaza si rachete cu artificii. Am lansat citeva artificii. N-am facut nimic ilegal, ne-a declarat Solomon. In euforia momentului, au pus mina pe arma si Gabriela Ciobirca si Dan Gherghelas, desi nu aveau voie sa traga pentru ca nu au permis de portarma. Solomon pretinde ca ambii doar s-au uitat la pistol. Am fost ofiter in MapN si cunosc regimul armelor si munitiilor, nu i-as fi lasat sa traga, ne-a asigurat Solomon. Posturile in care apar insa Ciobirca si Gherghelas in citeva fotografii spun exact contrariul. La fel si o persoana din SAPARD, martora la eveniment, care a tinut sa ramina anonima. Potrivit acestei surse, cei trei au tras pe rind, dar nu cu rachete. Pistolul este cu gaze. Intr-adevar, Solomon are permis pentru revolver , de citiva ani, ca si pentru arma de vinatoare.

Dan Gherghelas a negat ca ar fi tras, dar nu si ca altii au uzat de arma. Nu-mi aduc aminte. Dar in orice caz, nu a fost nimeni in pericol, ca nu eram bauti, era abia miezul noptii, ne-a spus el.

Gabriela Ciobirca ne-a spus ca ea s-a pozat cu pistolul in mina ca sa vada cum ii sade. Chiar daca apar in pozitie de tragere , nu inseamna ca am tras, sustine ea.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea