Social

Dinu Patriciu si Marian Vanghelie sponsoriezaza alegerile de la Bucuresti

 Campanie cu . Cei care vor sponsoriza reclama pe care si-o vor face cu multa sarguinta candidatii la Capitala vor fi nimeni altii decat „greii” topurilor de miliardari, relateaza Cotidianul. Au si un motiv intemeiat. Bugetul Primariei Municipiului Bucuresti se ridica la nu mai putin de un miliard de euro. Investitia are reguli simple: mizezi pe cat mai multi candidati ca sa iti sporesti sansele de castig.

Un prim finantator este controversatul om de afaceri Costel Bobic, care si-a asumat deja rolul de ocrotitor financiar al lui Sorin Oprescu, multasteptatul candidat independent .Bobic va scoate din buzunar nu mai putin de un milion de euro.

Alt sponsor este Marius Locic, care il sustine pe Vasile Bsaga, candidatul PD-L la Bucuresti. Blaga spune ca aceste finantari cu sume ce se ridica la 10 milioane de euro, potrivit zvonurilor de culise din primarie, nu se fac de candidatul insusi, ci de „ intermediari ”. Printre acestia se mai numara Puiu Popoviciu , Silviu Prigoana si Dorin Cocos. Locic nu se da in laturi de la a face financiare cu iz politic, mai ales ca „daca esti destept, dai inainte, ca dup-aia se ingheisuie toti”.

Nici Ludovic Orban, reprezentantul PNL in cursa pentru Bucuresti, nu isi face griji. De el se va ocupa insusi mogulul Dinu Patriciu. Orban spune ca nu ii place sa acumuleze datorii pentru a nu fi nevoit sa faca favoruri ca sa le acopere. Ramane de vazut ce ii va cere in schimb magnatul petrolier.

Diaconescu, candidatul PSD la Capitala, se poate baza pe sprijinul omului de afaceri Robert Negoita . Surse din partid spun ca printre cei care vor finanta campania intelectualului PSD se va afla insusi rudimentarul Marian Vanghelie.

Mai tanarul sau coleg de la PIN, Cozmin Gusa spera sa il induplece pe Nicolae Dumitru Niro.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea