Social

#dinu gheorghe #primaria constanta #candidat ppdd

Dinu Gheorghe (PP-DD): Constanta este o ruina, dar are pasarele si vaporase

Avocatul Dinu Gheorghe, candidat Partidului Poporului Dan Diaconescu la Primaria Constanta, acuza administratia Radu Mazare ca a adus orasul in paragina.

"Inaintea venirii la putere a administratiei Mazare, orasul Constanta avea o identitate culturala si arhitectonica. Astazi, orasul este plin de ruine, dar are pasarele si vaporase. Mai grav este faptul ca arhitectii au declarat razboi primarului Mazare, fiindca acesta, dupa ce a transformat statiunea Mamaia intrun cartier al Constantei, vrea sa distruga si portul Tomis, Piata Ovidiu si Plaja Modern, prin construirea unor cladiri cu peste 30 etaje. Aceasta administratie vrea sa distruga ce are mai frumos Constanta, vrea sa distruga istoria Constantei, identitatea noastra!", a spus candidatul PP-DD.

"Aceeasi administratie Mazare este de vina si pentru constructia de blocuri si complexe comerciale intre alte blocuri si aparitia teraselor pe trotuare, obligand astfel cetatenii sa-si riste viata si sa ocoleasca, mergand pe strada si nu pe trotuar, asa cum ar fi normal in Constanta anului 2012. Va dati seama, doamnelor, ce risc este pentru o mama care trece cu caruciorul printre mesele pline de sticle cu alcool. Exista riscul ca o sticla sa cada peste bebelus sau un betiv sa se atinga de mama", a adaugat Dinu Gheorghe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea