Social

#dinu gheorghe #liga suporterilor rapidisti #miting de protest #george copos

Dinu Gheorghe: Fanii nu au dreptul sa iasa in strada impotriva lui Copos

Fostul presedinte al Rapidului, actualmente la formatia FC Brasov , Dinu Gheorghe , spune ca fanii din Giulesti nu au nici un drept sa iasa in strada impotriva lui George Copos.

"Cred ca domnul Copos a vrut sa spuna ca Rapid avea buget de 7-8 milioane de dolari, nu de euro. Rapid a avut mereu un buget echilibrat, nu au fost excese, iar noi ne-am pliat pe aceasta situatie, desi nu ne convenea. Poate nu ar trebui sa intervin aici, in legatura cu protestul fanilor, dar o sa-mi spun parerea, pentru ca am stat si eu atata timp acolo.

Nu au dreptul sa faca asa ceva, fara Copos nu ar fi ajuns aici. Nu vedeti ca nu vine nimeni sa investeasca in Giulesti? Nu o sa vina nimeni, veti vedea, atatia ani de zile nu a venit nimeni. Rapidul modern nu ar fi existat fara Copos", a declarat Dinu Gheorghe pentru sport.ro. liga suporterilor rapidisti va sustine sambata un miting de protest in fata stadionului Giulesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea