Social

Dinu desfiinteaza staff-ul Romaniei: „Cel mai slab de la EURO”!

Dupa ce Romania s-a intors cu coada intre picioare de la EURO 2008, foarte multi dintre cei care sperau la o campanie victorioasa au dat o replica dura in fata jocului prestat de tricolori. Vinovati peste vinovati, dezvaluiri incendiare, tapi ispasitori si tot felul de alte scuze au aparut imediat dupa fluierul de final care a pus capat visului nostru european.

Victor Piturca a simtit pe propria piele furia contestatarilor sai. Insa FRF a decis ca va continua alaturi de actualul selectioner si la Campionatul Mondial din 2010, luandu-i apararea lui Piti. Ultimul dintre sustinatorii antrenorului este Cornel Dinu , care a dat vina pe esecul de la EURO asupra intregului staff al Romaniei.

„Parerea mea este ca Piturca a facut unele greseli la nivel de program si de pregatire. Trebuie sa stii sa lucrezi cu oameni destepti si capabili, de aceea cred ca echipa tehnica din jurul lui Piturca a fost cea mai slaba din tot campionatul. Pregatirea fizica a fost slaba, nu degeaba se anunta ca au inceput discutiile despre aducerea unor preparatori la nationala. Ne-a costat acest lucru la ritmul jocului si la prospetimea fizica”, a declarat Cornel Dinu, dupa cum informeaza Gazeta Sporturilor.

Administratorul delegat al clubului Dinamo a continuat sa precizeze ca il va sustine pe Victor Piturca si in urmatoarea campanie de calificare: „Nu neaparat cine este antrenor, poate fi si selectioner. Nu oricine poate fi selectioner. Haideti sa ne uitam la un Low, Domenech, Donadoni, care promit, dar nu au confirmat. Acum, la acest Campionat European , a reconfirmat Hiddink, iar Aragones si-a aratat clasa. Il sustin pe Piturca si cred ca el este solutia cea mai potrivita pentru a continua”.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea