Social

Dinara Safina a fost eliminata in turul trei de Shahar Peer

Venus Williams este cu un pas mai aproape de al cincilea titlu la Wimbledon. Sportiva din Statele Unite s-a calificat in turul 4 dupa doua seturi in duelul cu Maria Jose Martinez Sanchez. Si Jelena Jankovic a ajuns in runda a 4-a pe iarba londoneza la capatul unei partide dificile in compania Carolinei Wozniacki.

Campioana in 2007, Venus Williams continua cursa pentru inca un titlu la Wimbledon. Ultima victima a sportivei de peste ocean a fost Maria Jose Martinez Sanchez care i-a pus probleme doar in setul secund. Williams a castigat cu 6-1, 7-5 si va juca in runda urmatoare cu Alisa Kleybanova. La 18 ani rusoaica a iesit invingatoare din meciul extremelor 6-4, 6-4 cu veterana turneului, Ai Sugiama.

Jelena Jankovic merge si ea mai departe. Sarboaica a avut insa un meci greu cu poloneza Caroline Wozniacki, pe care l-a castigat la capatul a 3 seturi, scor final 2-6, 6-4, 6-2.

Surpriza zilei a venit de la Dinara Safina , scoasa din competitie de israelianca Shahar Peer la finalul celei mai disputate partide a zilei, scotr 7-5, 6-7 (4-7), 8-6.

La masculin, Janko Tipsarevic l-a invins pe rusul Dmitri Tursunov, Andy Murray pe Tommy Haas iar Rainer Schuettler pe Guillermo Garcia-Lopez.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea