Social

#greseala #gramatica #ponta

Din notitele lui Ponta: "Batalia abea incepe"

"Pornim pe un nou drum, batalia abea incepe", a scris Victor Ponta pe notitele pregatite pentru intalnirea de duminica, 2 mai, cu tinerii dornici sa se inscrie in PSD.

Tanarul presedinte de partid se pare ca nu a invatat din experienta altor lideri politici care au iesit cu diverse biletele in fata camerelor sau le-au uitat prin salile in care au participat la diverse intruniri politice, si a repetat aceasta greseala .

Asa ca, vanat de jurnalistii vigilenti de la Gandul prezenti duminica la sediul central din Kiseleff , Ponta a ajuns in mass-media cu o greseala de gramatica aparent minora: "abea" in loc de "abia".

Speram ca este vorba despre o eroare cauzata de graba in care au fost notate ideile respective pe foaie si nu despre o lacuna in cunostintele sale gramaticale, sau mai rau, ale adevaratului autor al acestor notite, daca ne gandim ca "abea" se folosea frecvent in urma cu mai multe decenii.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea