Social

Dica: Steaua joaca fotbalul cel mai frumos din Liga I

Atacantul Stelei, Nicolae Dica , a declarat, joi, la finalul meciului castigat in fata Gloriei Bistrita, scor 3-1, ca echipa sa se gandeste serios la titlu, mai ales ca practica un fotbal foarte frumos, informeaza NewsIn.

"Ma bucur ca am spart gheata in 2008. Am fost placut susprins de atmosfera, toata lumea ne-a aplaudat, iar asta inseamna ca suntem o echipa iubita in Romania. Toate meciurile sunt grele pana la final. Speram sa nu apara vreo surpriza. Ne gandim serios la titlu. Si cand eram la 11 puncte ne gandeam. Sunt echipe bune in campionat, dar daca avem opt victorii consecutive inseamna ca jucam cel mai frumos fotbal. Campionatul depinde numai de noi", a spus Dica .

Steaua s-a impus, joi, in deplasare, in fata Gloriei Bistrita, scor 3-1, iar Nicolae Dica a marcat intr-un meci oficial dupa o pauza de aproape patru luni, ultima reusita dinaintea celor de la Reghin fiind consemnata in meciul cu Farul, din decembrie 2007, incheiat cu scorul de 3-0 pentru ros-albastri.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea