Social

Diavolii milanezi ataca revelatia

In prima semifinala a Ligii Campionilor, programata azi de la ora 21.45, AC Milan, favorita la cistigarea trofeului, o va intilni pe PSV Eindhoven, surpriza competitiei. Anglia se pregateste pentru un razboi la Liverpool, in cazul in care cormoranii reusesc sa cucereasca Liga.

Liga Campionilor revine in forta, astazi fiind programata prima dintre cele doua semifinale, Milan-PSV. Parcursul diavolilor i-a adus pe acestia in postura de favoriti la cistigarea trofeului, in opinia book-maker-ilor, elevii lui Ancelotti depasind la acest capitol pe Chelsea, 2,2 fata de 2,5.

De cealalta parte, PSV este codasa, cu o cota de 9 la cistigarea Ligii si de 8,5 pentru o victorie in meciul de astazi. Pentru partida de pe Giuseppe Meazza, Ancelotti nu se va putea baza pe Nesta, suspendat, in timp ce al doilea fundas central, Jaap Stam, este incert . De cealalta parte, fotbalistii de la Eindhoven care au cistigat titlul in Olanda trebuie sa fie atenti la avertismente - Cocu, van Bommel, Hesselink, Ooijer si Vogel fiind la un galben de suspendare.
Avem valoare

Milan continua cursa pe cele doua fronturi, campionat si Liga Campionilor. Avem valoarea necesara pentru a cistiga cele doua trofee, a precizat portarul brazilian Dida, care a avertizat adversarii: Vom trata fiecare meci ca pe o finala. De cealalta parte, antrenorul Guus Hiddink a declarat: Trebuie sa infruntam pe AC Milan cu aceasta stare de spirit care ne poate permite sa realizam un sezon incredibil. Tot ce ni se intimpla este cu totul neasteptat: titlul, prezenta in finala Cupei si in semifinala Ligii Campionilor. Partida din aceasta seara va fi arbitrata de o brigada din Grecia, condusa la centru de Kyros Vassaras .
Situatie delicata in Liverpool

Orasul Liverpool este pe cale sa se confrunte cu o problema delicata dupa terminarea Ligii Campionilor, in cazul in care cormoranii reusesc sa cistige trofeul. Astfel, Everton , rivala echipei conduse de Rafa Benitez, are toate sansele sa termine campionatul pe locul patru, ultimul care asigura participarea in Liga Campionilor, iar Liverpool, pe cinci. Cum insa nici o tara nu are dreptul la cinci reprezentante in Champions League, Federatia Engleza (FA) trebuie sa decida care dintre cele doua echipe va evolua in cea mai importanta competitie, fiind posibil sa modifice regulamentul. In mod normal, as spune ca este mai important daca te califici in Liga Campionilor in urma locului ocupat in campionat, decit daca ai cistigat competitia, a precizat Lars Olsen, directorul executiv al UEFA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea