Social

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu au probleme in amor

In ciuda faptului ca blonda este, potrivit presei, femeia pentru care dinamovistul a renuntat la familia sa, atmosfera in cuplu nu mai este asa de roz ca la inceput. Surse din anturajul celor doi sustin ca, in ultima vreme, Diana si Claudiu au avut mai multe dispute verbale, relatia dintre ei fiind destul de incordata momentan.

Nervii pleaca de la fotbal

Potrivit apropiatilor, vinovat de tensiunea acumulata in cuplu este, in principal, fotbalistul, foarte nervos din cauza parcursului prost al echipei sale in campionat. De cealalta parte, Diana ar fi afectata de faptul ca povestea divortului lui Claudiu a beneficiat de atata atentie in presa. Discutiile aprinse ale celor doi rasuna uneori prin peretii apartamentului in care locuieste VJ-ita, dandu-le vecinilor motive de barfa. Acestia sustin ca l-au auzit de cateva ori pe fotbalist cand parasea locuinta blondei, trantind furios usa. Gurile rele afirma ca fotbalistul se simte intoxicat de reprosurile Dianei in legatura cu posibilele sale escapade. Este de notorietate faptul ca jucatorul de la Dinamo este un mare admirator al sexului frumos, de a carui apreciere se bucura din plin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea