Social

Diabetul, prevenit cu cofeină

Un studiu efectuat asupra unui grup de aproximativ 28.000 de femei susţine existenţa unei legături între consumul de cafea şi scăderea riscului de diabet de tip 2. "Am constatat o asociere inversă între consumul de cafea, în special decafeinizată, şi riscul de îmbolnăvire cu diabet de tip 2 pe o perioadă de 11 ani la femeile ajunse la menopauză", a declarat Mark Pereira , de la Universitatea din Minnesota . Rezultatele prezentate arată o reducere globală de 22% a riscului de diabet de tip 2, asociată cu un consum mediu de 6 ceşti de cafea pe zi, faţă de cei care nu consumă deloc cafea.
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.