Social

Diabetul, ameliorat cu infuzie din frunze de dud

Frunzele de dud se folosesc pentru calitatile lor hipoglicemiante si astringente, ca tratament adjuvant al unor forme de diabet, precum si al gastritelor. Produsul are un caracter alcalin, infuzia lui producand o neutralizare a hiperaciditatii in cazurile de ulcer gastroduodenal si in gastrita hiperacida. Se beau zilnic, pe stomacul gol, doua cani de infuzie. Frunzele de dud au calitati laxative, depurative si tonice, fiind indicate in astenii, constipatie , afectiuni pulmonare si in hemoragie . In cazurile de diabet, frunzele de dud se asociaza cu teci de fasole, frunze de nuc si fructe de afine, toate uscate.
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.