Social

# dezvaluiri halucinante #colentina #crima #educatoare

Dezvaluiri halucinante despre crima din Colentina. Prin ce calvar trecea educatoarea ucisa de sot

O noua crima a ingrozit Romania! O educatoare a fost ucisa de sotul sau in Capitala, in zona Colentina. Patru zile le-au trebuit oamenilor legii sa il gaseasca pe faptas, care in tot acest timp a umblat liber prin Bucuresti.

 

Fratele educatoarei ucise a facut dezvaluiri socante despre calvarul prin care a trecut femeia in ultimii ai. Tanarul a marturisit ca sora sa facuse numeroase reclamatii la politie timp de 10 ani. Mai mult, fratele victimei a declarat ca barbatul reusea sa minta atat de bine, incat mereu era credibil in fata celorlalti. Din cauza traumelor traite, femeia ajunse sa-si sune familia doar atunci cand ramanea singura acasa.

„Neputinta, frica nu, pentru mine, dar pentru copii da, e in libertate un criminal, trebuie sa dormim cu usa inchisa, ne este frica, nu stim ce o sa faca, a omorat o femeie. De 10 ani are interdictii, denuntii. Nu stiu ce sa zic de Politia Romana, n-au luat nicio masura. El nu a respectat nimic, e avocat si diavol. El poate convinge pe oricine ca vinovatii suntem noi.

Sora-mea cand ne suna, o facea cand nu era el in casa, cand era cu el in casa nu putea sa vorbeasca la telefon. Are o multime de denunturi, 10 ani de denunturi.

Fetele cred ca nici nu si-au dat seama ce s-a intamplat. Odata ce propria fata merge la Politie sa faca denuntie, ii e teama de el. Le este teama de tatal lor, trebuie sa le fie teama, e un criminal in libertate”, a explicat barbatul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea