Social

Dezbatere etică de Ziua Îndrăgostiţilor

În Marea Britanie , de Sfantului Valentin , Ziua Îndrăgostiţilor, ministrul pentru dezvoltare, Hilary Benn, i-a îndemnat pe domni să cumpere flori din Africa, pentru a sprijini astfel economia acestui continent şi pentru a reduce încălzirea globală. Domnul Benn spune că un studiu recent arată că florile aduse cu avionul din Kenya produc de cinci ori mai puţină poluare decat cele cultivate în serele din Olanda. În Marea Britanie, de ziua Sfantului Valentin , tradiţia spune că fetele trebuie să primească trandafiri roşii. Iată însă că tradiţionalii trandafiri au devenit subiectul unei dezbateri de natură etică. În ce măsură gestul curtenitor al unui îndrăgostit galant contribuie la încălzirea globală? (continuarea in BBC Romanian )

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea